Vi som arbetar

Linda Häggkvist

Aktivt föräldraskap ledare, doula, förlossningspedagog, ordförande
E-mail Linda Häggkvist

”- Jag anser att alla i samhället har rätt till extra stöd under tiden inför föräldraskapet och under småbarnsåren. Det är en sådan skör period i livet där mycket gemenskap, kärlek och omtanke är oerhört viktigt. Därför brinner jag för att jobba i Föräldrastödet i Värmland”, säger Linda.

Linda har fyra barn och är utbildad doula, förlossningspedagog, näringsterapeut, personlig tränare och massageterapeut. Hon driver MammaKliniken i Karlstad och jobbar ideellt som ordförande i Föräldrastödet i Värmland.

Leah Brickhouse

Aktivt föräldraskap ledare, doula, kassör och valberedning
E-mail Leah Brickhouse

”Mitt mål är att medverka i att skapa ett respektfullt samhället för alla, där alla har tillgång till stöd och information.”

Leah är utbildad doula (DONA International) och har bakgrund i fair trade, kulturstudier, integration, biologi och företagsadministration. Hon har mångfald som intresse och passioner som hon delar med sin familj, sitt företag Sol Sisters, samt Föräldrastödet i Värmland.

 

Anna von Wachenfeldt

Aktivt föräldraskap ledare, doula och Ledamot
E-mail Anna von Wachenfeldt

Jag heter Anna von Wachenfeldt och bor på Hammarö med min man och våra tre pojkar.  Jag är utbildad Doula och vill att varje barn ska få den bästa möjliga starten i livet och att föräldrar ska ha stöd och kunskap för att kunna njuta av den spännande resa som föräldraskapet innebär. Som Doula hjälper jag dig/er att skapa en trygg och lugn födsel och stöttar dig och din partner så att ni kan samarbeta på bästa sätt. Jag finns där för er innan, under och efter förlossningen som ett stöd och för att skydda er upplevelse av förlossningen. Födseln är någonting stort och fantastiskt. Vid en förlossning föds inte endast ett barn utan även ett föräldraskap.